KATALOG WYPOŻYCZALNI CENTRALNEJ (PL_100) - KSIĘGOZBIÓR

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Dziewczyna z daleka
LDR
02501nam a2200493|i|4500
001
n 20170522124907037354
003
_ _
MATEO_Group
005
20181019095710.0
008
170522s2017 pl ||||| |||||000|||pol d
020
_ _
a 9788380834033
035
_ _
a MD..20170522124907037354.
040
_ _
a WAR_BEM c WAR_BEM d DG
045
2 _
b d1936 b d2016
046
_ _
k 2017
100
1 _
a Knedler, Magdalena. e Autor 1 n 2015082786
245
1 0
a Dziewczyna z daleka / c Magdalena Knedler.
260
_ _
a Gdynia : b Wydawnictwo Novae Res, c copyright 2017.
960
_ _
b Novae Res
300
_ _
a 377, [3] strony ; c 21 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
380
_ _
a Proza
386
_ _
a Literatura polska m Przynależność kulturowa
388
1 _
a 2001-
504
_ _
a Bibliografia.
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1918-1939 2 DBN
648
_ 7
a 1939-1945 2 DBN
648
_ 7
a 1945-1989 2 DBN
648
_ 7
a 2001- 2 DBN
650
_ 7
a II wojna światowa (1939-1945) 2 DBN
650
_ 7
a Kobieta 2 DBN
650
_ 7
a Osoby w wieku starszym 2 DBN
650
_ 7
a Pamięć autobiograficzna 2 DBN
650
_ 7
a Tajemnica 2 DBN
650
_ 7
a Zesłańcy 2 DBN
651
_ 7
a Sulistrowice (woj. dolnośląskie) 2 DBN
651
_ 7
a Syberia (Rosja) 2 DBN
651
_ 7
a Wileńszczyzna 2 DBN
655
_ 7
a Powieść obyczajowa 2 DBN
910
_ _
a Powieść obyczajowa (saga rodzinna) a Powieść psychologiczna a Syberia - 20 w. - powieść a Wojna - 1939-1945 r. - powieść
920
_ _
a 978-83-8083-403-3
970
_ _
a W pewien styczniowy poranek w domu prawie stuletniej Nataszy Silsterwitz zjawia się młody Anglik, Artur Adams. Przywozi ze sobą kopertę wypełnioną starymi fotografiami i srebrną piersiówkę, na widok której Nataszę ogarnia panika. Kobieta ma pewność, że ten mężczyzna przynajmniej w części zna jej dramatyczną przeszłość. Przeszłość, o której nie powiedziała nikomu - nawet najbliższej rodzinie. Adams z determinacją dąży do rozmowy z nestorką, a ona wie, że nie będzie w stanie przed nim uciec. I oto - u schyłku życia - przyjdzie jej wyjawić prawdę o sobie. Przed Arturem, ale i przed własną wnuczką, których Natasza zabiera w pełną napięcia podróż do przeszłości - na przedwojenną Wileńszczyznę i skutą lodem Syberię.
980
_ _
a 821.162.1-3

Pobierz rekord w formacie ISO2709