KATALOG FILII NR 2 (PL_2) - KSIĘGOZBIÓR

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Śladami Żydów z Zagłębia Dąbrowskiego : wspomnienia
LDR
01891nam 2200529 450
001
n 20100212140619009797
003
_ _
MATEO_Group
005
20190904134003.0
008
100212s2009 pl |||a|||||||000|||pol d
020
_ _
a 9788387543396
035
_ _
a MD..20100212140619009797.
040
_ _
a DG
041
0 _
a pol
045
2 _
b d1939 b d2008
046
_ _
k 2009
245
0 0
a Śladami Żydów z Zagłębia Dąbrowskiego : b wspomnienia / c [praca zbiorowa pod redakcją] Bolesław Ciepiela, Małgorzata Sromek.
260
_ _
a Będzin : b Stowarzyszenie Autorów Polskich. Oddział, c 2009.
960
_ _
b SAP
300
_ _
a 205 stron : b ilustracje, errata ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
380
_ _
a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388
1 _
a 2001-
504
_ _
a Bibliografia.
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1939-1945 2 DBN
648
_ 7
a 1945-1989 2 DBN
648
_ 7
a 1989-2000 2 DBN
648
_ 7
a 2001- 2 DBN
650
_ 7
a Żydzi 2 DBN
650
_ 7
a Polacy 2 DBN
650
_ 7
a II wojna światowa (1939-1945) 2 DBN
650
_ 7
a Stosunki etniczne 2 DBN
651
_ 7
a Zagłębie Dąbrowskie 2 DBN
655
_ 7
a Pamiętniki i wspomnienia 2 DBN
655
_ 7
a Antologia 2 DBN
655
_ 7
a Praca zbiorowa 2 DBN
658
_ 7
a Historia 2 DBN
658
_ 7
a Socjologia i społeczeństwo 2 DBN
700
1 _
a Ciepiela, Bolesław d (1931- ). e Redakcja 1 n 96222667
700
1 _
a Sromek, Małgorzata d (1931- ). e Redakcja 1 n 94203552
710
2 _
a Stowarzyszenie Autorów Polskich. b Oddział Będziński. 1 n 2008032532
920
_ _
a 978-83-87543-39-6
980
_ _
a 94(438)A/Z:94(=411.16):Reg.

Pobierz rekord w formacie ISO2709