KATALOG FILII NR 4 (PL_4) - KSIĘGOZBIÓR

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Barbara Brylska w najtrudniejszej roli
LDR
01727nam a2200469|i|4500
001
n 20180801145206037354
003
_ _
MATEO_Group
005
20181031091137.0
008
181031s2017||||pl|a||||||||||000|0bpol||
020
_ _
a 9788364980565
035
_ _
a MD..20180801145206037354.
040
_ _
a WA N c WA N d WA B d WAR_WIL d DG
045
2 _
b d1941 b d2007
046
_ _
k 2007
100
1 _
a Rybałtowska, Barbara. e Autor 1 n 95004823
245
1 0
a Barbara Brylska w najtrudniejszej roli / c Barbara Rybałtowska.
250
_ _
a Wydanie 3.
260
_ _
a [Warszawa] : b Axis Mundi, c copyright 2017.
300
_ _
a 305 stron : b ilustracje ; c 23 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
380
_ _
a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388
1 _
a 2001-
500
_ _
a Filmografia.
600
1 7
a Brylska, Barbara d (1941- ) 2 DBN
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1939-1945 2 DBN
648
_ 7
a 1945-1989 2 DBN
648
_ 7
a 1989-2000 2 DBN
648
_ 7
a 2001- 2 DBN
650
_ 7
a Aktorzy polscy 2 DBN
650
_ 7
a Film polski 2 DBN
655
_ 7
a Biografia 2 DBN
658
_ 7
a Historia 2 DBN
658
_ 7
a Kultura i sztuka 2 DBN
710
2 _
a Wydawnictwo Axis Mundi. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012133217
920
_ _
a 978-83-64980-56-5
970
_ _
a Biografię Barbary Brylskiej czyta się jednym tchem, bowiem jej życie to gotowy scenariusz na pasjonujący film. Najtrudniejsza rola Barbary Brylskiej napisana została przez życie, reżyserem był los, a widownią są czytelnicy.
980
_ _
a 791.071.2:929-052](438)"19/..."A/Z

Pobierz rekord w formacie ISO2709