KATALOG FILII NR 14 (PL_14) - KSIĘGOZBIÓR

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Bogowie wojny
Tytuł oryginału: : "Warlords : the heart of conflict 1939-1945".

LDR
02102nam|a2200493|||4500
001
n 20180620135701070904
005
20180620140902.0
008
180620s2018||||pl||||a|||||||001|0|pol|d
020
_ _
a 9788324166671
040
_ _
a RZESZ W/dp12 c RZESZ W/dp12 d RZESZ W/dp12 d DG
045
2 _
b d1939 b d1945
046
_ _
k 2013
100
1 _
a Berthon, Simon. e Autor 1 n 02060291
245
1 0
a Bogowie wojny / c Simon Berthon, Joanna Potts ; przekład Rudolf Szymański.
246
3 _
a Warlords : b the heart of conflict 1939-1945 i Tytuł oryginału:
250
_ _
a Wydanie 2.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Amber, c 2018.
960
_ _
b Amber
300
_ _
a 334, [1] strona : b ilustracje ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
380
_ _
a Publikacje naukowe
388
1 _
a 2001-
504
_ _
a Bibliografia. Indeks.
600
1 7
a Churchill, Winston d (1874-1965) 2 DBN
600
1 7
a Hitler, Adolf d (1889-1945) 2 DBN
600
1 7
a Roosevelt, Franklin D. d (1882-1945) 2 DBN
600
1 7
a Stalin, Józef d (1878-1953) 2 DBN
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1939-1945 2 DBN
650
_ 7
a Przywódcy i głowy państw 2 DBN
650
_ 7
a Polityka międzynarodowa 2 DBN
650
_ 7
a II wojna światowa (1939-1945) 2 DBN
655
_ 7
a Opracowanie 2 DBN
658
_ 7
a Historia 2 DBN
700
1 _
a Potts, Joanna. e Autor 1 n 2007001123
700
1 _
a Szymański, Rudolf. e Tłumaczenie 1 n 2007091435
710
2 _
a Wydawnictwo AMBER. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012129533
920
_ _
a 978-83-241-6667-1
970
_ _
a W czasie II wojny światowej, kiedy ich państwa walczyły na polach bitew, czterej wielcy wodzowie XX wieku Hitler, Churchill, Roosevelt, Stalin toczyli pomiędzy sobą wojnę intelektów. Zwycięstwo w szeregu pojedynków psychologicznych zawdzięczano niejednokrotnie oszustwu, pochlebstwu, kłamstwu, urokowi osobistemu.
980
_ _
a 94(100)"1939/1945"

Pobierz rekord w formacie ISO2709